Kontakt Sales Manager Helle Francois Andersen for yderligere information hfa@ing.dk eller 3326 5397


Om Version2 Datacenter:


Er på 6. år Danmarks største event inden for datacenter- og cloudløsninger. Og på blot seks år er der sket en kæmpe udvikling. Mængden af cloudtjenester er mangedoblet og fremtiden tjenester skal leveres på ”cloud-lignende” vilkår, uanset om man har eget datacenter, cloud eller en hybrid.

Her kan du på to dages konference hente viden til strategier på området, og på messen kan du møde førende leverandører for en konkret snak om jeres muligheder.


Version2 Datacenter 2017 har fokus på følgende områder:

1.Det skal være nemt. Fremtidens it-administratorer kommer fra smartphone-generationen og løsningerne skal kunne håndteres af generalister uden kæmpe specialviden. Leverandørerne arbejder intensivt på at udvikle brugerflader, som er lette at bruge – uanset om man kører eget datacenter, cloud eller en hybrid løsning.

 

2.Det skal være fleksibelt. Forandringer kommer hurtigere og hurtigere. Man ønsker ikke løsninger, som binder it-strategien og økonomien mange år frem. Løsningerne skal kunne skaleres op og ned – og ressourcer skal kunne flyttes fra et sted til et andet – hurtigt, sikkert og smidigt.

 

3.Det skal udvikle forretningen. Nye tjenester og øget fokus på effektivitet og kundeservices skal udvikles med big data og intelligente computersystemer. Fremtiden kommer til at byde på langt flere robotter og automatiserede tjenester. Og det stiller store krav til virksomhederne og udbyderne af de systemer, som skal understøtte forretningen.

 

4.Det skal være sikkert. Den nationale og internationale datalovgivning strammes, hvilket skaber nye udfordringer, når man går mere og mere online med data – og samtidigt øger brugen af cloudløsninger. Behovet er reelt, og dagligt kan man læse om virksomheder og myndigheder, som bliver kompromitteret af topprofessionelle cyber-kriminelle.

 

Så er du it-ansvarlig eller arbejder du med it-sikkerhed, datacenter- eller cloudløsninger i den private eller offentlige sektor, så skal du være med her! Sidste år deltog flere end 2.000 it-professionelle. Der er begrænset antal pladser i konferencesalene, så du bør registrere dig nu. Deltagelse er gratis.

 

Om Infosecurity Denmark:
Programmet i de fem konferencesale dækker både compliance, cybercrime, IoT, enterprise mobility og cloud security og vil give et unikt indblik i de nyeste it-sikkerhedsmæssige udfordringer på et højt fagligt niveau. Som deltager bliver du opdateret om både de nyeste tekniske landvindinger fra spydspidsforskere, får indblik i aktuelle trusselsbilleder fra nogle af verdens bedste rådgivere, og endelig kan du sparre om dine brugererfaringer med nogle af Danmarks mest kendte sikkerhedsbrands.

Tid og sted:
2. og 3. maj, kl. 9.00-17.00
Øksnehallen, Halmforvet 11, 1700 København V