Disclaimer

Selvom vi konstant holder øje med dette website, kan informationen her være ufuldstændig eller forkert. Informationen på dette website opdateres jævnligt, og der kan komme ændringer når som helst med øjeblikkelig virkning og uden forudgående varsel.

Besøgende må ikke offentliggøre eller kopiere værker beskyttet af ophavsretsloven eller anden information på dette website uden tilladelse fra Mediehuset Ingeniøren (ikke engang gennem dit eget private netværk). Vi kan ikke garantere, at informationen på dette website er passende til det formål, du påtænker at bruge den til. Al information her tilbydes, som den er, og uden nogen (implicit) garanti eller beskyttelse med hensyn til, om den passer til specielle formål.

Vi påtager os intet ansvar for direkte eller indirekte tab eller skader, hvad de end måtte være, der på nogen som helst måde er relateret til brugen af dette website, eller hvis websitet midlertidigt er utilgængeligt.

Vi påtager os intet ansvar for direkte eller indirekte tab eller skader, hvad de end måtte være, der på nogen som helst måde er relateret til information indhentet på dette website..

Dette website er ejet og drevet af
Mediehuset Ingeniøren
Kalvebod Brygge 31-33
1560 Copenhagen V
Telephone: +45 3326 5300
E-mail: websupport@ing.dk

Arrangør
  
Partner