Schneider Electric
Booth: D1
Schneider Electric er en af verdens førende leverandører af kritiske strøm- og køleløsninger og tilbyder produkter, software og løsninger til private, kontorer, datacentre og i industrien. 

På Version2Datacenter viser Schneider Electric sin nye SmartBunker-serie af mikrodatacentre, som er en professionel plug&play-løsning, der opfylder alle krav til moderne datacentre. 

SmartBunker kommer med indbygget UPS, Racks, PDU, Software og Køling - og er det oplagte valg til decentrale datacentre, spejling eller mindre virksomheder.Tilmeld dig messen og oplev SmartBunker live.

Med fokus på innovation og kvalitet udvikler vi banebrydende, energieffektive løsninger til at sikre uafbrudt strømforsyning og maksimal oppetid med effektiv køling af datacentre. Porteføljen omfatter bl.a. UPS-løsninger, præcise køleenheder, racks samt den unikke software-løsning Struxureware, der er branchens mest omfattende, intelligente løsning inden for overvågning, køling og styring af datacentre. 

APC by Schneider Electric udgør en central del af Schneider Electric, som er global specialist i energioptimering og tilbyder løsninger på tværs af energiforsyning og infrastruktur, industri og produktion og bygningsautomation. Se mere på apc.com.

Modtag fagrelevante nyheder
Tilmeld dig og modtag fagrelevante nyheder vedr. eks. produktnyheder, events og seminarer mm. 
> Tilmeld dig her: http://go.schneider-electric.dk/nyheder

Kontakt

Lautrupvang 1
2750
Ballerup Danmark
+45 88302000
TwitterLinkedIn

Whitepapers

Links

Arrangør
  
Mediepartner