Infinigate Danmark A/S
Booth: 923
4 Seminars

Infinigate (Danmark) A/S er en veletableret it-sikkerhedsdistributør, som blev grundlagt i 1994. Som distributør sælger vi udelukkende vores produkter og ydelser via danske it-forhandlere. Foruden traditionel salg af produkter tilfører vi produkterne værdi i form af viden, support og ydelser.

Infinigate distribuerer kvalitetsprodukter inden for it-sikkerhed. Vi er grundet mangeårige fokusering på sikkerhed, en kompetent samarbejdspartner, som via seriøsitet og stor know-how kan yde optimal rådgivning om sikkerhed. Denne rådgivning ydes via vores partnerskab med it-forhandlere til danske virksomheder. Foruden vejledning omkring etablering, implementering og vedligeholdelse af it-sikkerhedssystemer, yder vi i samarbejde med forhandlere installationshjælp, uddannelse og traditionel support på vores produkter.

Infinigate (Danmark)'s moderselskab er Infinigate Holding AG. Infinigate er blandt Europas førende value add distributør inden for it-sikkerhed. Distributionsvirksomheden drives i England, Schweiz, Tyskland, Østrig, Sverige, Norge samt i Danmark.

Infinigates viden på sikkerhedsområdet tager sit udspring i vores kvalitetsprodukter, der yder den bedst mulige beskyttelse i en stadig mere og mere omfangsrig "it-jungle". Vores sortiment dækker sikkerhed på mange niveauer - bl.a. firewalls, overvågningsløsninger af firewalls og web-servere, adgangskontrol, scanning af eksisterende it-miljøer, krypteret kommunikation på Internettet imellem hjemmearbejdspladser, mobile medarbejdere, leverandører osv. - al sammen med det formål at sikre it-installationerne og forhindre misbrug fra uautoriseret side.

Cyber Security, Hacking & Cyber Crime
New Technologies (AI, Machine Learning, Blockchain)
Privacy, Compliance, Governance & Risk Management
Cloud Computing

Kontakt

Stamholmen 155 stuen
2650
Hvidovre Danmark
+45 70 20 56 56
LinkedIn

Seminars

Har du styr på cyberrisiko?

Jesper Sachmann
Integrated Risk Management Lead, Nordics, RSA
01-05-2019 | 11:45 -12:15Theater 5 / Sal 5

The future of authentication. Secure passwordless login for employees and customers

Lars Ekman
Sales Director Nordics & Baltics
01-05-2019 | 12:30 -13:00Theater 5 / Sal 5

Using AI as a Force Multiplier

Robin Sundin
Senior Sales Engineer Nordics, Cylance
02-05-2019 | 12:00 -12:30Theater 2 / Sal 2

Building security that thinks: Applying AI to Network Detection and Response (NDR)

Matt Walmsley
EMEA Director, Vectra
02-05-2019 | 12:45 -13:15Theater 6 / Sal 6

Whitepapers

Links

Arrangør
  
Partner