Conscia
Booth: 900
4 Seminars
Conscia leverer it-infrastrukturløsninger og 24/7-services inden for Netværk, Datacenter, Sikkerhed, Mobility og Cloud. Sammen med vores kunder arbejder vi målrettet for at få det størst mulige udbytte af de nyeste teknologier.

Vi vil være de dygtigste inden for vores områder og kombinerer en dyb faglighed med den rette indstilling til, at projekterne lykkes, og at opgaver løses hurtigt og effektivt. Conscias viden og unikke serviceydelser sikrer vores kunder en konstant udvikling samt stabil drift.

Vi er ambitiøse og sætter niveauet højt, og vi arbejder aktivt for at skabe de bedste rammer for vores medarbejdere.

Conscia er en koncern, der udover Danmark er repræsenteret i Holland, Norge, Slovenien, Sverige og Tyskland.

Læs mere om Conscia på www.conscia.dk

Kontakt

Kirkebjerg Parkvej 9
2605
Brøndby
+45 7020 7780
TwitterLinkedIn

Seminars

Session hosted by Conscia

30-09-2020 | 12:00 -12:30Sal/Theatre 3

Session hosted by Conscia

30-09-2020 | 14:15 -14:45Sal/Theatre 3

Session hosted by Conscia

01-10-2020 | 11:00 -11:30Sal/Theatre 5

Session hosted by Conscia

01-10-2020 | 14:00 -14:30Sal/Theatre 5

Whitepapers

Produkter og tjenester

Conscia Sikkerhedsarkitektur

Mennesker, virksomheder og organisationer er mere forbundne end nogensinde før. Vi arbejder alle steder fra og forventer 24/7 oppetid. IT er blevet yderligere software-defined, og Cloud-services gør, at vores data befinder sig rundt omkring i verden. Men grundlæggende er trusselsbilledet ikke væsentlig anderledes end det, vi har oplevet et stykke tid. Til gengæld er alt på vej til at blive langt mere automatiseret og dermed en del mere bekymrende for virksomheder og organisationer.

Conscia er blandt de absolut dygtigste aktører på det danske marked for infrastruktur-sikkerhed og forstår de udfordringer, som vores kunder møder indenfor IT-sikkerhed.

Sikkerhed handler om utrolig meget mere end blot at implementere nogle produkter eller antivirus. Udover teknologi, handler det i høj grad også om at have de rette processer på plads, samt de rette færdigheder hos de mennesker, der benytter sig af infrastrukturen.

Vi har de bedste sikkerhedskonsulenter og tilbyder konsulentrådgivning med fokus på at hjælpe vores kunder med sikkerhedsindsatsen før, under og efter et sikkerhedsangreb. Vi tilbyder kunder, der ikke selv har interne kompetencer, hjælp til driften via Managed Security. Og udover at være verdensmestre i at sælge og implementere sikkerhedsteknologi, har Conscia også fokus på Governance, Risk & Compliance (GRC). Et højt sikkerhedsniveau vil indebære, at der efterleves en række processer og frameworks, der angiver best practice indenfor cyber security (ISO, NIST, CIS20). Hvis disse processer følges, får man hjælp til at optimere sikkerheden for sin infrastruktur – lige fra antivirus på computere til risikovurderinger.Conscia har implementeret sikre infrastrukturløsninger for en lang række organisationer og virksomheder, heriblandt store finans- og produktionsvirksomheder, offentlige uddannelsesinstitutioner, regioner og kommuner.

Conscia Datacenter & Cloud

Conscias løsninger baseret på den dybeste indsigt og de seneste teknologier: Conscia er datacenterspecialister med særligt fokus på Ciscos datacenterportefølje. Cisco UCS, ACI og HyperFlex er nogle af vores ekspertiseområder, der gør det muligt for os at tilbyde rådgivning og design af datacenterløsninger med fokus på driftssikkerhed, skalérbarhed og omkostningseffektivitet.

Vi har mange års indgående erfaring med nogle af de største og mest krævende datacentre i Danmark og Europa.

Conscia Automatisering & Software

Automatisering i datacenter og netværk: Automatisering i infrastrukturen bliver vigtigere og vigtigere. Kravene til effektiv styring af omkostningerne stiger, og brugerne stiller krav om, at applikationer kan bestilles automatisk og tages i brug omgående.

Conscia er eksperter i at hjælpe vores kunder med at integrere automatisering af server og storage med automatisering af netværksenheder via Cisco UCS Director, Cisco ACI APIC og Cisco DNA Center Controller. Dette gør det muligt at tilbyde slutbrugerne et self-service katalog fra organisationens datacenter til deres personlige arbejdsstation. Det er også muligt at udvide automatiseringsstrategien til cloud-teknologier, og på den måde sammenkoble private cloud med public cloud.

Når det kommer til automatisering i netværket, samler Cisco DNA Centret, der er en Software Defined Network Controller, hele enterprise-netværket, og giver dermed langt bedre overblik og håndtering af de enkelte netværksenheder. Har man et Cisco-netværk, er det muligt, uden yderligere investering i infrastruktur, at tilføje fordelene ved Software-Defined Networking til sit eksisterende netværk. Konfiguration og provisionering kan automatiseres og gøres væsentlig simplere, og via åbne APIer kan man skræddersy netværksservices efter egne behov.Conscias unikke softwareløsninger.

Conscia ser den nye udvikling med en controller-baseret infrastruktur som en stor mulighed for at hjælpe virksomheder og organisationer med at udvikle specielle software-løsninger, der gavner infrastrukturen, og vi har udviklet en række software-produkter som fx Conscia GæstePortal, Conscia IoT DevicePortal, Conscia Port Utilization til Cisco DNA-C og Conscia ACL Manager til Cisco DNA-C.

Conscia Enterprise Networking & Wireless

Conscia er eksperter i netværksinfrastruktur – fra core-switch til slutbruger, med fokus på Ciscos switch-, router- og wireless-portefølje.

Vores højt certificerede team af netværkseksperter har omfattende erfaring med de nyeste og mest komplekse netværksteknologier. I datacenteret har Conscia enorm viden om netværksdesign med nye teknologier som fx ACI, blandt andet til håndtering af den øgede virtualisering og konvergens i datacenteret. Vi har ligeledes udarbejdet en lang række netværksdesign af løsninger, der understøtter særligt høje krav til båndbredde, tilgængelighed, vækst i trådløs adgang, BYOD og sikkerhed. Vi har også stærk viden om, hvordan virksomheder sikrer optimal tilgængelighed til applikationer og data på netværket. Conscia har også stor erfaring med design og implementering af service provider-netværk.

Når det kommer til trådløse løsninger, er Conscia også eksperter. Vi har testet, designet og implementeret en række af de største trådløse netværksinstallationer i Danmark. Vi baserer løsninger på Cisco Wireless porteføljen, der passer til organisationer, der stiller høje krav til den trådløse netværksinfrastruktur. Cisco Wireless porteføljen indeholder access-punkter, der sammenkobles med wireless LAN controller – for øget intelligens, sikkerhed og effektivitet. Herigennem bliver det muligt at håndtere store udsving i tilgangen af nye enheder, sikre høj grad af robusthed, blandt andet ved at gøre brug af redundante WLC-løsninger, og så er der samtidig understøttelse af 802.11ac-standarden.

Conscia Mobility

Mobil teknologi og digitale services er en katalysator i virksomhedens forandringsproces. Derfor er det vigtigt at formulere og implementere en mobility-strategi, der sikrer, at IT-funktionen effektivt kan understøtte forretningens behov. Conscia Mobility Team har mere end 10 års erfaring med rådgivning om – og implementering af – mobile IT-løsninger. Vi hjælper Danmarks største virksomheder, samt de fleste regioner og en lang række kommuner.

Links

Arrangør
  
Partner