Vipre
Booth: 410
1 Seminars
Advanceret Antivirus- og Security Leader
Vores mission er at beskytte dine data mod online trusler.

VIPRE er en af de førende leverandører på markedet af internet-sikkerhedsløsninger, der er specielt udviklet til at beskytte virksomheder og service provideres mod dyre og ondsindede cybertrusler. Med mere end tyve års branchekompetence er VIPRE en af verdens største udbydere, der giver beskyttelse mod nutidens mest aggressive online-trusler. Vores robuste portefølje indeholder omfattende løsninger med Endpoint og e-mail-sikkerhed, sammen med threat intelligens til real-time malware analyse. VIPRE leverer brugervenligt, omfattende, lagdelt forsvar via vores cloud baseret sikkerhed, på mobile platforme, som hurtigt advarer mod trusler.

VIPRE® er et mærke af j2 Cloud Services-divisionen af j2 Global, Inc.

Kontakt

Spotorno Allé 12
2630
Høje Taastrup
+45 70 25 22 23
LinkedIn

Seminars

Session hosted by Vipre

30-09-2020 | 12:30 -13:00Sal/Theatre 5

Whitepapers

Produkter og tjenester

VIPRE SecureMail Emailkryptering

VIPRE SecureMail krypterer, signerer og filtrerer din e-mail i overensstemmelse med dansk lov. Vores krypteringstjeneste hjælper dig med at følge GDPR. Der er en risiko forbundet med at sende følsom eller fortrolig information via e-mail, da informationen risikerer at havne i de forkerte hænder. Hvordan kan I beskytte information, der sendes via email?

VIPRE SecureMail
  • Mailfiltrering, signering og kryptering i én løsning
  • Lovgivningen overholdes uden ændring af arbejdsprocesser.
  • Ingen særlig brugerinteraktion – derved elimineres brugerfejl betydeligt.
  • Let at administrere – Du kan have e-mailsikkerhed, arkivering, kontinuitet og kryptering i én grænseflade
  • Mulighed for leverance af digital post fra (e-boks/virk.dk/borger.dk) direkte i din indbakke
  • Understøtter leverance via mailTunnel

NYHED: Safio SecurePortal
Portalen er en overbygning til VIPRE SecureMail og sikrer at data ikke forlader virksomheden usikkert via mail, hvis modtageren ikke er i stand til at modtage krypteret med deres nuvaærende mail løsning. Med VIPRE SecureMail og Safio SecurePortal er sikker kommunikation nemmere end nogensinde før. Det hele kan automatiseres og løser de problemstillinger der kan opsta I hverdagen, med de stigende krav der er til sikker kommunikation.

Ydermere kan vi tilbyde en indlejret kontaktformular, der tilsikrer at eksterne der ikke har mulighed for at sende krypteret, stadig kan indlede en sikker kommunikation med virksomheden via hjemmesiden.

VIPRE Email Security Advanced Threat Protection


VIPRE Email Security ATP giver dig en cloud-baseret sikkerhedsløsning med lokal tilpasning for bedst mulig beskyttelse. Tjenesten beskytter mod spam, virus, spoofing og phishing-angreb samt uønskede reklamer. SecureSMART er platformsuafhængig og enkel at konfigurere ogadministrere for IT-afdelingen. Du får også mulighed for nemt at konfigurere regler til at forhindre bl.a. lækage af følsomme oplysninger (DLP). Desuden omfatter tjenesten TLS-kryptering, håndtering af store filer og meget mere.

Med VIPRE ATP får du en løsning med øget sikkerhed, eftersom den ud over sit effektive e-mailfilter også inkluderer beskyttelse mod skadelige URL’er, sandboxing af vedhæftninger og 90 dages e-mailkontinuitet.


VIPRE Phishing Protection

VIPRE Email Security Phishing Protection beskytter mod phishing-links, der er den største årsag til ransomware leveret via e-mail. Denne komponent beskytter dine brugere ved at sikre, at dårlige URL-links ikke kan bruges til at viderestille til skadelige websites eller downloade skadelige filer på dit netværk.

- Automatisk registrering og blokering af skadelige web-adresser
- Blokerer webadresser i phishing-, spoofing- og ransomware-angreb
- Registrerer og stopper dårlige links, der trænger gennem e-mailfiltre
- Omskriver webadresser, så de kan genscannes, når brugeren klikker

VIPRE Web Security

Med VIPRE Web Security kan du overvåge og kontrollere brugen af hjemmesider, e-mails og cloudbaserede applikationer fra ét enkelt dashboard og dermed få fuld sikkerhed i virksomheden. Du kan beskytte dine medarbejdere mod cyberangreb og utilsigtet eller ondsindet lækage af følsomme data, uanset om de befinder sig på eller uden for kontoret. Løsningen beskytter virksomheden imod de risici, der er forbundet med Shadow IT og den hastigt voksende brug af cloud-applikationer.

VIPRE SafeSend

Undgå at e-mails med følsomt indhold bliver sendt til de forkerte modtagere.
VIPRE SafeSend er et tilføjelsesprogram til Outlook, som forhindrer, at e-mails sendes til de forkerte modtagere eller at en forkert modtager vælges ved autofuldførelse. Dette sker blandt andet ved at rugeren skal bekræfte eksterne modtagere og vedhæftninger, inden e-mailen kan sendes.

VIPRE Attachment Protection

Med Attachment Threat Protection kan virksomheder kommunikere trygt og sikkert, mens brugerne er beskyttet mod de værste og mest udfordrende trusler, uden at den almindelige forretningsgang bliver forstyrret. Gør attachments til e-mails sikre med en ekstremt kraftfuld, men brugervenlig løsning, der giver den bedste beskyttelse mod ondsindede og helt nye trusler.

Email Security Attachment Threat Protection: VIPREs Behavioral Determination Engine er en kunstig intelligens, der bruger maskinlæring til at undersøge ukendte attachments for potentielt ondsindet adfærd, så den kan afsløre helt nye trusler, der ikke tidligere er identificeret.

VIPRE Email Security Archiving

Med Email Security Archiving kan du imødekomme nutidens stadigt strengere krav om overholdelse og genfinding, der kræver, at virksomheder gemmer flere data end nogensinde før. Denne komponent gør det nemt og hurtigt at søge i hele organisationens mailhistorik, uanset hvor mange data du skal bevare.
Hurtigere og smartere arkivering af e-mail

- Arkiverer interne og eksterne, modtagne og sendte e-mails
- Opretter og ophæver nemt slutbrugeres adgang til personlige enheder
- Avanceret søgning understøtter komplekse forespørgsler med alle e-mailattributter

VIPRE Endpoint Protection

VIPRE Endpoint Security Cloud er et de bedst anmeldte og prisvindende antivirus produkter på markedet i dag. I følge AV-Comparatives, som er markedets førende inden for tests af antivirus produkter, har VIPRE End Point Security Cloud en 100 % block rate og ingen falske positiver.

VIPRE benytter sig af verdens mest avancerede sikkerhedsteknologier, som beskytter millioner af brugere i dag mod de største online trusler.

Brugervenlig administration gør det nemt for alle virksomheder at administrere deres endpoint protection uden at investere i infrastruktur. Skabt til at kunne administreres på farten, hvilket gør det nemt for IT administratorer at monitorere og styre sikkerheden fra hvor som helst ved at bruge en smartphone eller tablet.

Site Manager
Det intelligente valg til levering og styring af avanceret endpoint protection i et multi-tenant-miljø.
VIPRE Site Manager er den eneste endpoint protection af sin slags, designet specifikt til at imødekomme behovene hos leverandører af IT-løsninger. Det er en centraliseret, multi-tenant administrationsportal pakket med funktioner, der giver dig overblik og kontrol over hele din kundebase. Skab nye sites, ændr og slet eksisterende, og overvåg alt fra ét dashboard.

Links

Arrangør
  
Partner