Lean-On A/S
Booth: 504

ENTERPRISE HIGH-PERFORMANCE CLOUD COMPUTING

Vores mission statement er simpel: Embrace IT to empower your business.

Lean-On A/S er Europas førende leverandør af private og hybride cloud services og Citrix-baseret infrastruktur, og leverer de VDI-services, der har den bedste performance og brugeroplevelse på markedet i dag. Det integreres på enkelt vis i en high-performance platform, der inkluderer et økosystem for ingeniører og virksomheder med ressourcekrævende brugere og globale krav. Lean-On sætter brugerne i stand til at udnytte deres fulde potentiale med deres industrielle applikationer, til at imødekomme ændrede krav samt til at styrke digital drivers under den fjerde industrielle revolution.

Vi er domæneeksperter inden for centraliseret it-drift, virtual computing og HPC services, der er ivrige efter at arbejde med nogle af de mest udfordrende problemstillinger inden for high-performance VDI og HPC, og har således derigennem skabt et fundament af markedsledende kundereferencer.

Lean-On har en global førende knowhow på teknologier fra Apache Cloudstack, Citrix, Intel, AMD, Microsoft, Supermicro, Nvidia, Ivanti, samt leverandører af ZFS-storage (Oracle, OmniOS og Nexenta), der suppleres med egenudviklede services og produkter.

Læs mere på www.lean-on.com

Kontakt

Dybendalsvænget 3
2630
Taastrup
+4570270898
TwitterLinkedIn

Whitepapers

Produkter og tjenester

Lean-On High-performance Cloud Services

Fra Windows Apps til avancerede 3D- og HPC-simuleringer er Lean-Ons cloud services det bedste grundlag for en løbende forbedring af brugeroplevelsen, når det kommer til workflow, datadeling og datamining via en plug-and-play VDI platform. Et infrastructure-as-a-Service setup baseret på en månedlig betaling pr. bruger, sætter dine brugere i stand til at være produktive og innovative, og din virksomhed til at skalere, vokse og tilpasse sig efter markedskrav og virksomhedsstrategier.

Fra chipset til VDI optimeres alle 62 teknologier, der er inkluderet i platformen, på en unik måde og til den konkrete opgave, fra Microsoft Office og SAP til Autodesk og Ansys. Forestil dig, at du altid har dit skrivebord lige ved hånden, uanset geografi, device og applikation - et virtuelt skrivebord designet til engineering og med den ressourceintensive bruger i tankerne, som dagligt udfører mange forretningskritiske grafik- og beregningsintensive opgaver.

Links

Arrangør
  
Partner