SEC DataCom A/S
Booth:
SEC DataCom står bag Danmarks førende IT-forhandlere og konsulentvirksomheder som både kompetence- og uddannelseshus samt som distributør af en lang række af verdens førende IT-brands inden for IT Security, Storage og Communications.
 
Vi hjælper også i stigende omfang danske virksomheders IT-afdelinger med uddannelse, kompetenceudvikling, specialistviden samt demo- og testfaciliteter.
 
I 25 år har vi succesfuldt knyttet bro mellem IT-afdelingers behov og vores forhandlers kompetencer for derigennem at skabt merværdi for både slutkunder og forhandler. Og i al beskedenhed også os selv.
 
Vores mission er at være den foretrukne værdi- og vidensbaserede distributør af løsninger og produkter inden for IT Security, Storage og Communications. Vi sætter en ære i at være "nemme at handle med" og så er vi 100 % dansk ejet.
Vi lægger vægt på leverandører, der integrerer på åbne standarder og vi ser os selv som limen, der binder dem sammen. Herved udnytter vi synergien til at skabe alsidige løsninger - alt efter kundens behov.

Kontakt

Gydevang 17-19
3450
Allerød
+45 4810 8000
LinkedIn

Whitepapers

Arrangør
  
Partner