Soliton Systems
Booth: 1013
Soliton Systems er den førende IT-sikkerhedsvirksomhed i Japan og er i fuld gang med at komme ind på markedet i Europa. Soliton har været revolutionerende i udviklingen af it-sikkerhedsteknologier med enormt fokus på at levere forenklede sikkerhedsløsninger til virksomheder.

Soliton hjælper virksomheder med deres udfordringer inden for IT-sikkerhedsadministration, herunder netværkssikkerhed og sikring af fjernadgang til interne programmer og cloud-applikationer. Resultatet er beskyttelse af virksomhedens ressourcer mod uautoriseret adgang og utilsigtet datalækage samt sikring af et sikkert og fleksibelt arbejdsmiljø. Kort sagt:
  • giver sikker adgang til virksomhedens ressourcer, uanset om der opnås adgang via et internt eller eksternt netværk eller via personlige eller virksomhedsejede enheder og endda ikke-administrerede enheder
  • undgår kompromitterede data og utilsigtet datalækage
  • integrerer fjernadgangsløsninger i en enkelt app og øger produktiviteten med en kort indlæringskurve for slutbrugeren

Solitons løsninger er udviklet på baggrund af nogle få principper:
  • Intet kompromis på sikkerhed
  • Ingen spor af firmadata på nogen (ikke-)administreret enhed
  • Gør det nemmere for medarbejderne at få adgang til virksomhedens ressourcer
  • Kompleksitet er fjernet i IT-administration

Den nemme implementering af Solitons løsninger yder straks effektiv administration og reduktion af de samlede omkostninger samt øget sikkerhed. Solitons løsninger gør det muligt for organisationer at få kontrol over netværket igen, forhindre uautoriseret adgang og tillade sikker datadeling.

Hurtige Fakta
Etableret i 1979
Virksomhedens hovedsæde ligger i Tokyo, Japan
Grundlægger og administrerende direktør, Nobuo Kamata, ph.d.
Noteret på Tokyo Stock Exchange 1st Section
1000+ medarbejdere

Kontakt

Jachthavenweg 109 A
1081KM
Amsterdam
+31 20 280 60 60
TwitterLinkedIn

Whitepapers

Produkter og tjenester

MailZen

MailZen er en app til iOS- og Android-enheder, som medarbejdere kan bruge til at synkronisere PIM-data (e-mail, kalender, kontakter osv.) og til at få adgang til virksomhedens ressourcer som f.eks. interne webservices eller fildeling. Appen forhindrer, at virksomhedsdata bliver lækket eller kopieret, da dataene opbevares sikkert i en krypteret container. En central administrationsportal anvender stærke sikkerhedspolitikker på appen, uden at der er behov for en MDM. Sammen med SecureGateway bliver den høje datasikkerhed styrket på alle virksomhedsdata uden at eksponere interne tjenester til internettet.

SecureBrowser Pro

SecureBrowser Pro er en browser, der kan bruges til sikker adgang til virksomhedens interne websteder uden risiko for at miste data. SecureBrowser Pro opretter forbindelse til SecureGateway inde i netværket og bruger en to-faktor-godkendelse, hvis det er nødvendigt. Brugen af DNS-navne og login med single sign-on udføres også af SecureGateway, hvilket gør oplevelsen af browservisning med fjernadgang problemfri. SecureBrowser kan ikke bruges til surfing på nettet, og det er heller ikke muligt at bruge en anden browser end SecureBrowser til intern surfing på nettet, så de to er helt adskilt fra hinanden. SecureFile er en mulighed i SecureGateway, der giver brugerne mulighed for at søge efter og åbne lokalt installerede filer. SecureBrowser-cachen kasseres efter lukning, og politikker bestemmer, hvilke websteder brugerne har adgang til.

NetAttest EPS

NetAttest EPS er en omfattende alt-i-én-løsning til kontrol af netværksadgang. Alt det, der er nødvendigt for hurtigt at konfigurere certifikatbaseret bruger- og enhedsgodkendelse, er inkluderet i en enkelt pakke (den nødvendige infrastruktur med offentlig nøgle, en RADIUS-server og en server til engangs-adgangskoder). Det giver organisationer mulighed for at stramme netværkssikkerheden og oprette flere netværkssegmenter (VLAN'er) på en nem måde, samtidig med at det giver problemfri adgang for brugerne. Opgraderer WiFi-sikkerhed til det solide WPA2 Enterprise og indeholder en MAC-adressedatabase til systemer, der ikke kan levere certifikater. Er tilgængelig i hardware eller som en virtuel maskine.NetAttest EPS-ap kan tilføjes til NetAttest EPS. Det hjælper med at distribuere certifikater til eksterne ikke-administrerede systemer, som f.eks. personlige enheder eller enheder tilhørende partnere og underleverandører. Programmet Soliton KeyManager fjerner behovet for administration af mobile enheder og gør det nemt og sikkert for brugerne at installere certifikater på deres systemer.

NetAttest LAP One

NetAttest LAP One er en enkeltstående løsning, der er nem at installere og beskytter computernetværk. Den kan sluttes til en hvilken som helst switch, genkender komponenterne i netværket og blokerer effektivt uautoriserede enheder. Administratorer får automatisk besked, hver gang en ny enhed tilsluttes, og kan nemt føje den til en whitelist.

NetAttest LAP + LAP Manager

NetAttest LAP er en nem løsning at installere for at beskytte computernetværk med VLAN'er og er specielt velegnet til filialafdelinger. Den kan sluttes til en hvilken som helst switch, genkender komponenterne i netværket og blokerer effektivt uautoriserede enheder. Alle oplysninger sendes til NetAttest LAP Manager, hvor de administreres centralt. Desuden sendes indstillinger, policies og firmware ud til alle tilsluttede NetAttest LAP enheder fra NetAttest LAP Manager. Administratorer får automatisk besked, hver gang en ny enhed tilsluttes, og kan nemt føje den til en Whitelist.

Links

Arrangør
  
Partner