Pedab
Booth: 919
2 Seminars
Pedab leverer IT løsninger og services fra udvalgte leverandører til et økosystem af partnere og kunder inden for tre fokusområder; Data & Analytics, Infrastructure & Platforms, og Sikkerhed. Pedab har afdelinger i otte forskellige lande, der inkluderer Sverige, Norge, Danmark, Finland, Island, Estland, Litauen og Frankrig. I 2018/2019 havde Pedab-koncernen en omsætning for EUR 200 mio.

Kontakt

Vibeholms Allé 16
2605
København
+47 905 31 357
LinkedIn

Seminars

To Secure or not to Secure - How does security work within the SMB-market?

Mr. Gaalaas Henning & Mr. Morten Stoa
Pedab & Experis Ciber
Cyber Security, Hacking and Cyber Crime
30-09-2020 | 11:15 -11:45Sal/Theatre 2

Security Monitoring - Do it yourself or buy it as a service?

Henning Gaalaas
Sales Manager Europe, Pedab Security Services
Cyber Security, Hacking and Cyber Crime
01-10-2020 | 12:45 -13:15Sal/Theatre 2

Whitepapers

Produkter og tjenester

Pedab Security Operation Center (SOC) er en Managed Security Service (MSS), der identificerer de mest kritiske begivenheder i virksomhedens systemer, netværk og databaser. Mindre virksomheder har også brug for komplekse sikkerhedsløsninger uden at have en stor it-afdeling. Vores SOC leverer kontinuerlig sikkerhedsovervågning, hændelsesanalyse, rådgivning og kortlægning af sårbarheder og trusler. Vi er en ekstra arm for din IT-afdeling og vi tager denne tillid meget alvorligt. Vi tillader vores kunder at fokusere på deres kerneområder - samtidig med at de overvåges og alarmeres, når det er nødvendigt.

Med et stigende antal intelligente enheder mangler mange virksomheder værktøjer til at sikre og håndtere dem. Normalt har virksomheder centraliseret styring af applikationer, konfiguration og sikkerhed til bærbar/pc. De samme krav bør gælde for smartphones og tablets, når de fungerer som kritiske værktøjer for medarbejderne. Pedab Unified Endpoint Management (UEM) leverer den teknologi, der er nødvendig for at administrere og sikre enheder, såsom smartphones, tablets, laptops, desktops, wearables og Internet of Things (IoT), uanset platforme og operativsystemer. Pedab UEM sikrer, at du udnytter potentialet for effektivitet og produktivitet for alle dine medarbejdere med adgang til de apps, som din virksomhed ønsker, at medarbejderne skal bruge.
Arrangør
  
Partner