Nyheder
11 juni 2018

Version2 Infosecurity: Bliv klogere på dagens mange it-sikkerhedsudfordringer

INFOSECURITY DENMARK 2018

INFOSECURITY DENMARK 2018

It-sikkerhedsmessen Infosecurity Denmark 2018 byder på mere end 110 seminarer og cases, 25 udvalgte keynotes og 80 udstillere. To dage med masser af faglig viden og netværk.

Konferenceprogrammet dækker både compliance, cybercrime, IoT, nye teknologier som AI og blockchain samt cloud security og giver et unikt indblik i de nyeste it-sikkerhedsmæssige udfordringer på et højt fagligt niveau.

Som deltager bliver du opdateret om både de nyeste tekniske landvindinger fra spydspidsforskere, får indblik i aktuelle trusselsbilleder fra nogle af verdens bedste rådgivere, og endelig kan du sparre om dine brugererfaringer med nogle af Danmarks mest kendte sikkerhedsbrands.

Infosecurity Denmarks advisory board udvælger en række førende danske og internationale keynote speakers.

Flere oplysninger
Vil du gå direkte til tilmelding, klik her.

VERSION2 DATACENTER 2018

Sammen med Infosecurity Denmark byder Version2 Datacenter 2018 på mere end 110 seminarer og cases, 25 keynotes og 80 udstillere. To dage med masser af faglig viden og netværk.

Om Version2 Datacenter:
Version2 Datacenter er på 6. år Danmarks største event inden for datacenter- og cloudløsninger. Og på blot fem år er der sket en kæmpe udvikling.

Mængden af cloudtjenester er mangedoblet og fremtiden tjenester skal leveres på ”cloud-lignende” vilkår, uanset om man har eget datacenter, cloud eller en hybrid.

Her kan du på to dages konference hente viden til strategier på området, og på messen kan du møde førende leverandører for en konkret snak om jeres muligheder.

Flere oplysninger
Vil du gå direkte til tilmelding, klik her.

Ser vi med Meltdown og Spectre helt nye typer sårbarheder udgøre et stigende problem? Hvordan lever vi op til persondataforordningen, GDPR?

Hvordan sikrer professionelle IoT-udviklere deres produkter? Og hvordan ser den etiske profil ud for white hackerne, som i stadigt stigende grad inviteres inden for til at pen-teste produkter og systemer?

Der er fuld gang i spørgesmål og debat inden for it-sikkerhed efter et år med store alvorlige angreb på danske virksomheder, ny lovgivning og nye overvejelser omkring, hvorvidt samarbejdet mellem det offentlige og det private er godt nok til at yde et tilstrækkeligt værn mod hacker-angreb og anden cyberkriminalitet.

Version2s it-sikkerhedsmesse Infosecurity, som afholdes 2. og 3. maj i Øksnehallen i København, giver rig mulighed for både at blive klogere på en række delemner inden for it-sikkerhed: compliance, IoT, basal it-sikkerhed, blockchain, sikkerhed i kritisk infrastruktur og hacking.

Tilmeldingen er åben.

GDPR og ransomware fylder meget

I år er der stor interesse for den nye persondataforordning fra EU, cyberangreb med malware og ransomware, sikkerhed i internet of things og etiske aspekter ved white hacking. Men mulighederne med blockchain og kunstig intelligens (AI) trænger sig også ind på dagsordenen.

På konferencemessen får du mulighed for at møde forskere og eksperter inden for alle it-sikkerhedsproblematikker og drøfte dine udfordringer og mulige løsninger på truslerne med fagfæller.

Blandt de mange keynote oplæg er Head of Product Management, Carsten Nielsen, Kamstrup, og tidligere chef i Forsvaret Efterretningstjeneste, Ebbe B. Petersen, mens holdkaptajn på det danske cyberlandshold, Morten Eskildsen, vil gøre dig klogere på potentielle etiske udfordringer, når man hyrer white hat hackere til penetrationstest af ens systemer.

Men du kan også overvære et Hacker Challenge eller deltage i teknologiske topmøder med paneldebat om aktuelle it-politiske og it-faglige emner.

Version2 Datacenter, som afholdes parallelt, sætter fokus på tekniske og ledelsesmæssige muligheder med datacenter og cloud.

Et kompetent advisory board bestående af repræsentanter fra universiteter, organisationer og it-sikkerhedsfirmaer har sammen med Version2-redaktionen planlagt de to dages mange keynotes, der skal bidrage med faglige og casebårne oplæg om aktuelle it-sikkerhedsproblematikker.

Vi forventer 3.000 deltagere på Infosecurity over de to dage, og der vil således være mulighed for masser af faglig sparring og dialog mellem deltagerne.

 

FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Også interessant

Arrangør
  
Partner