Seminar
to 2 maj | 09:45 - 10:15
Theater 3 / Sal 3

Tekniske IT-sikkerhedsbokse der blinker og dytter, virker ikke alene - What to do?

I mange virksomheder bliver der gjort meget for at øge den tekniske del af IT-sikkerhed, med bokse der blinker og dytter, mens den løbende træning af medarbejdernes adfærd og bevidsthed om informationssikkerhed generelt, ikke altid er lige så højt prioriteret.
Privacy, Compliance, Governance & Risk Management
Speaker
Lars Baerentzen & Michael Hebel
Adm. Direktør /CEO, Siscon Aps & CISO VP Securities
Michael Hebel, CISO i VP Securities, har arbejdet inden for IT-branchen i 27 år. Hans baggrund som systemudvikler, projektleder, systemudviklingsmetodeleder og testleder har givet erfaring med, hvordan man kan påvirke adfærden hos meget forskellige medarbejdergrupper. Dette har Michael Hebel benyttet, som CISO, til at tilpasse awareness til den enkelte medarbejder og leder, hvilket forbedrer modtagelsen og resultatet væsentligt.

Lars Bærentzen har i mere end 20 år rådgivet om informationssikkerhed og databeskyttelse. Det tætte udviklingssamarbejde med vores kunder har banet vejen for en operationel tilgang til implementering af både informationssikkerhed og EU GDPR.
Lars startede Siscon i 2004 med de to formål, at skabe et intuitivt værktøj til styring af Data og Informationssikkerhed og skabe et stærkt konsulentteam med rådgivning der styrker Siscons kunders position. De seneste år har Siscon udviklet flere nye moduler til bl.a. GDPR Compliance i den eksisterende ControlManager(TM) applikation.
Arrangør
  
Partner