Seminar
to 3 maj | 09:45 - 10:30
Theater 3/Sal 3

KEYNOTE: Ny datacenterstrategi - forretning, forandring og implementering

At ændre datacenterstrategi kan lyde som en rent teknisk øvelse, men det er det ikke. FLSmidth har valgt et centraliseret datacenter-setup, som skal understøtte vores forretningsmæssige mål. Og implementeringen af strategien sker i takt med at vores forretning forandrer sig. FLSmidth er over en række år vokset via opkøb, og derfor handler vores centralisering af datacentre lige så meget om forandringsledelse som om teknik.

På forretningssiden skal folk både vænne sig til ikke længere at have deres egen server stående i hjørnet, plus at store dele af deres data gemmes og deles globalt. For IT-afdelingen er forandringen også stor. Hidtil har en stor del af deres opgaver været fokuseret på lokal infrastruktur. Oveni kommer så øgede krav til sikkerhed og ikke mindst et hastigt accelererende behov for cloud-løsninger.

Mads Madsbjerg Hansen, CIO i FLSmidth fortæller om, hvorfor FLSmidth har ændret deres datacenterstrategi, hvor langt de er kommet på rejsen, og hvilke erfaringer de har gjort sig indtil nu.
Data Center infrastructure
Speaker
Mads Madsbjerg Hansen, Senior vice president, CIO, FLSmidth
https://www.linkedin.com/in/mads-madsbjerg-hansen-4117a41/
Arrangør
  
Partner