Seminar
to 3 maj | 14:45 - 15:15
Theater 3/Sal 3

KEYNOTE: Sande historier om det virkelige liv i skyen

Leverandører og udbydere af cloud-løsninger og -teknologi har mange forskellige bud på, hvad det vil sige at gemme data og afvikle applikationer i skyen. Den store hype om cloud får det nemt til at lyde, som om man er en dinosaur, hvis man ikke har en cloud-first strategi. Og mange frygter at blive tabere i den digitale transformation.
Frygten for at blive disrupted og løbe bagom dansen er dårligt udgangspunkt for organisationer og virksomheder, der skal træffe langtsigtede beslutninger, om hvor og hvordan man skal køre sit it-setup i fremtiden.
Vi bliver bombarderet med informationer om cloud. Nogle er sande, nogle er tvivlsomme og nogle er direkte forkerte. Der kan sagtens være gode grunde til at flytte i skyen, men cloud bliver aldrig bliver løsningen på alt, og giver ikke i sig selv nogen som helst digital transformation. Det handler stadig om, hvor og hvordan du kører dine servere.
Så hvad er realiteterne og de faktiske forhold i skyen? Og hvordan undgår man at træffe dyre og dårlige beslutninger, som i realiteten er dikteret af marketingsafdelingerne hos leverandører og udbydere. Det er udgangspunktet for dette indlæg fra Mikkel Næsager, CTO og medstifter af Kostner Group.
Cloud
Speaker
Mikkel Næsager, CTO og stifter, Kostner Group
https://www.linkedin.com/in/mikkelnaesager/
Arrangør
  
Partner