Whitepaper oversigt

Virtuel sikkerheds indflydelse på et VDI miljø

Virtuel sikkerheds indflydelse på et VDI miljø

Dette Whitepaper skitserer, hvordan virkningen af Endpoint sikkerhed på virtualiserede miljøer har direkte indflydelse på de opnåelige konsoliderings nøgletal (antallet af virtuelle maskiner, der kan køre på hver fysisk host).

Hvis hver VDI eksempelvis kører en fuld antimalware agent, istedet for at benytte en centraliseret agent installeret på en dedikeret virtuel appliance til skanning og deduplikering, vil der være en mærkbar og målbar reduktion i hostens præstation, der straks sætter ethvert VDI-projekts levedygtighed i fare.

Udover at skitsere problemerne I VDI implementeringer som er resultat af brug af tradittionelle antimalware produkter, så præsenterer dette Whitepaper også:

  • Overbevisende test resultater opnået ved hjælp af branchens standard Login VSI performance test løsning,
  • Hvordan et skift til en virtualiserings specific antimalware løsning gør det muligt for virksomheden at forøge alle sine konsoliderings nøgletal, og dermed øge ROI på deres investeringer i virtuel teknologi.
Ved download af dette whitepaper accepterer du, at leverandøren af whitepaperet kontakter dig på din oplyste e-mailadresse eller telefonnummer med yderligere information om leverandørens ydelser relateret til whitepaperet
FacebookTwitterLinkedinMailPrint
Funktionen:
Udgivelsesdatoen: 22-09-2015
Filtype: pdf
Dokument: Whitepaper
Sprog: EN
Udgivet af: Bitdefender

Også interessant

Arrangør
  
Partner