Whitepaper oversigt

100% oppetid for enhver virksomhedsstørrelse – også for de små og mellemstore virksomheder

100% oppetid for enhver virksomhedsstørrelse – også for de små og mellemstore virksomheder
Backup og recovery er blevet grundigt undersøgt af konsulenter og analytikere, og dækket udførligt i pressen i de sidste 30 år. Alligevel har backup og recovery i forhold til små og mellemstore virksomheder været underbelyst.

Christophe Bertrand, VP i Product Marketing hos Arcserve, forklarer, at nylige undersøgelser peger på, at små og mellemstore virksomheder også er meget følsomme over for datatab. Måske fordi de små og mellemstore virksomheder ofte ikke har ressourcer til at håndtere tab af data..

Men det er for de små og mellemstore virksomheder, ligesom for de store virksomheder, blevet uacceptabelt ikke at være online - dette er ikke nogen overraskelse. Derfor gælder det for enhver organisation at have en robust strategi for backup og recovery, men hvor store virksomheder ofte råder over specialiserede ressourcer og kan afsætte investeringer, har små og mellemstore virksomheder ikke de samme muligheder.
download
Ved download af dette whitepaper accepterer du, at leverandøren af whitepaperet kontakter dig på din oplyste e-mailadresse eller telefonnummer med yderligere information om leverandørens ydelser relateret til whitepaperet
FacebookTwitterLinkedinMailPrint
Funktionen:
Udgivelsesdatoen: 20-02-2017
Filtype: pdf
Dokument: Whitepaper
Sprog: EN
Udgivet af: Christophe Bertrand

Også interessant

Arrangør
  
Partner