Whitepaper oversigt

E-bog: Den mellemstore virksomheds behov for databeskyttelse, backup og recovery

E-bog: Den mellemstore virksomheds behov for databeskyttelse, backup og recovery
Erhvervslivets krav til virksomhederne om altid at have tilgængelighed til data og være online, betyder at sikring af værdifulde data aldrig har været vigtigere. Men mange planer for beskyttelse og backup af data blev udviklet i en tid, hvor ransomware ikke var et centralt tema, og ikke mindst i en tid hvor "big data" ikke var hverdagskost.

I dag har it-ansvarlige, der forvalter forretningskritiske systemer, applikationer og data nye udfordringer at tage hånd om: Et stigende antal komplekse data og systemer, eksplosionen af ​​ransomware- og malwareangreb, deraf datatab og deraf følgende sanktioner.

Det er helt centralt at identificere den rigtige løsning til databeskyttelse og tilgængelighed for at afbøde disse krav. For bedre at forstå, hvordan it-strategier udvikler sig, har Arcserve bestilt en uafhængig undersøgelse af 283 IT-tjenesteudbydere, forhandlere og konsulenter til at afdække de vigtigste tendenser og bekymringer i forhold til databeskyttelse i mellemstore virksomheder, hvilket bliver uddybet i denne e-bog.
download
Ved download af dette whitepaper accepterer du, at leverandøren af whitepaperet kontakter dig på din oplyste e-mailadresse eller telefonnummer med yderligere information om leverandørens ydelser relateret til whitepaperet
FacebookTwitterLinkedinMailPrint
Funktionen:
Udgivelsesdatoen: 21-02-2017
Filtype: pdf
Dokument: E-bog
Sprog: DA
Udgivet af: Arcserve

Også interessant

Arrangør
  
Partner