Whitepaper oversigt

Kundecase: Maskinhandler Indkøbsringen

Kundecase: Maskinhandler Indkøbsringen
Udfordringen for Maskinhandler Indkøbsringen (MI) var, at deres mange data over bl.a. varer, ordre og kunder er fordelt på både fysiske og virtuelle servere med forskellige backupløsninger uden et samlet overblik.

De trængte til et nyt og tidssvarende system, for de havde efterhånden 3-4 forskellige backupsystemer, bl.a. en hurtigt opsat Veeam løsning. Ønske om at få kritiske data i skyen Det var et stort ønske at få kritiske data i skyen for at opnå den rette datasikkerhed i forhold til ransomewareangreb m.v.

Her gav den daværende løsning udfordringer, når det gjaldt skalerbarhed og med de genererede backupmængder var det ikke økonomisk attraktivt at lægge i en sky.

Backup112 løste udfordringerne ved at levere en samlet Hybrid Cloud backupplatform til både de 43 virtuelle og de to fysiske serverer.

Maskinhandler Indkøbsringen Amba (MI) handler med både private og professionelle gennem en webshop og 52 lokale maskinforretninger samt servicerer andre professionelle kunder.
Ved download af dette whitepaper accepterer du, at leverandøren af whitepaperet kontakter dig på din oplyste e-mailadresse eller telefonnummer med yderligere information om leverandørens ydelser relateret til whitepaperet
FacebookTwitterLinkedinMailPrint
Funktionen:
Udgivelsesdatoen: 20-03-2017
Filtype: pdf
Dokument: Business Case
Sprog: DA
Udgivet af: Backup112

Også interessant

Arrangør
  
Partner