Whitepaper oversigt

Gentænk din strategi til bekæmpelse af evasive malware

Gentænk din strategi til bekæmpelse af evasive malware
Sådan kan du igangsætte trusselsundersøgelser og forebyggelsesanalyse. Alle, der arbejder med it-sikkerhed, ved, at ikke blot er mængden af malware stigende, men at de sofistikerede værktøjer, der tidligere kun var tilgængelige for højt specialiserede angribere, eller angribere, der var hyret af en stat, er nu blevet handelsvarer, automatiserede, mere tilgængelige og billigere for stort set alle typer fjender. Dette har gjort angribere i stand til at blive en meget større trussel, idet de kan bringe malware i spil, der kan undvige de traditionelle sikkerhedsforanstaltninger, der er på markedet (evasive malware).

At forstå evasive malware og de effektive strategier til at undgå denne spirende trussel kan beskytte din organisation mod økonomiske, operationelle, juridiske, lovmæssige og compliance-risici.
download
Ved download af dette whitepaper accepterer du, at leverandøren af whitepaperet kontakter dig på din oplyste e-mailadresse eller telefonnummer med yderligere information om leverandørens ydelser relateret til whitepaperet
FacebookTwitterLinkedinMailPrint
Funktionen:
Udgivelsesdatoen: 25-04-2017
Filtype: pdf
Dokument: Whitepaper
Sprog: EN
Udgivet af: Palo Alto Networks

Også interessant

Arrangør
  
Partner