Whitepaper oversigt

Få målt jeres it-sikkerhed og få anbefalinger til forbedringer

Få målt jeres it-sikkerhed og få anbefalinger til forbedringer
Secure Dashboard giver jer et fuldstændigt billede af jeres nuværende sikkerhedsarkitektur, en detaljeret rapport og et kvalificeret beslutningsgrundlag for videre arbejde med IT-sikkerheden. Det er et unikt værktøj, som systematisk sammenholder jeres faktiske IT-beskyttelse med det aktuelle sikkerhedsbillede og den beskyttelse I bør have.

I får målt jeres IT-sikkerhed ud fra syv centrale målepunkter, der alle er afgørende for det samlede risikobillede. Formålet er at give jer en status på jeres IT-sikkerhed og anbefalinger til, hvordan I bedst opnår jeres ønskede sikkerhedsniveau. Vores anbefalinger kan vægtes og prioriteres efter, hvordan I får mest effekt for pengene og indsatsen, og vi tilbyder jer yderligere også et overblik over, hvordan I kan sætte forskellige teknologier i spil sammen med jeres sikkerhedspolitik og risikovurdering.
download
Ved download af dette whitepaper accepterer du, at leverandøren af whitepaperet kontakter dig på din oplyste e-mailadresse eller telefonnummer med yderligere information om leverandørens ydelser relateret til whitepaperet
FacebookTwitterLinkedinMailPrint
Funktionen:
Udgivelsesdatoen: 05-02-2018
Filtype: pdf
Dokument: faktablad
Sprog: DA
Udgivet af: Ezenta A/S

Også interessant

Arrangør
  
Partner